Juoksija törmäsi tolppaan – nyt sattui jalkoväliin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vain miehet voivat tietää miten kivuliaalta sukukalleuksiin osuman ottaminen tuntuu. Nyt eräs mies sai siitä valitettavan voimakkaan muistutuksen kun hän juoksi suoraan haaruksien korkeudella olevaa tolppaa päin.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa juoksija törmää suoraan tolppaan juostessaan Belgiassa maratonia. Erään rakennuksen kulman takana on tolppa, jota juoksija ei huomaa lähtiessään kaartamaan kurvin sisäreunasta tehdessään käännöstä.

Videolla nähdään miten mies juoksee suoraan tolppaan kiinni. Tolppa on juuri niin korkea, että se iskeytyy ikävästi miehen sukukalleuksiin. Mies pitelee alavatsastaan kiinni törmäyksen jälkeen ja pysähtyy. Hän ei pysty heti kivun vuoksi jatkamaan matkaansa vaan käpertyy maahan kaksin kerroin.