Ökyauto oli ajaa pojan yli – poika iski tuulilasin säpäleiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaunista auringonlaskua kuvannut mies sai melkoisen tilanteen videolle, kun kalliilla McLaren-merkkisellä autolla ajeleva mies oli ajaa teini-ikäisen pojan päältä. Poika pelästyi ja suuttui, minkä vuoksi hän kosti pelottavan tilanteen heti purkamalla kiukkunsa auton tuulilasiin.

Miehen kuvaamalla videolla nähdään miten kuvan oikeassa reunassa kuski joutuu tekemään äkkipysähdyksen. Kuuluu pamaus, joka johtuu siitä kun poika lyö rullalaudallaan voimakkaasti auton tuulilasiin ison särön. Sen jälkeen alkaakin melkoinen ajojahti, kun poika lähtee juoksemaan pakoon ja mies apukuskin puolelta lähtee jahtaamaan häntä.

Videolta on huomattavissa, että urheiluauton kuljettaja tekee väärin ajaessaan suojatien yli stop-merkin takaa. Poika oli oikeassa pillastuessaan, mutta auton tuulilasin rikkominen ei välttämättä ollut pelottavaan tilanteeseen järkevin reaktio.