Finnikakku on oksettavan näköinen herkkupala

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien ja mustapäiden puristeleminen on ällöttävää, mutta silti sen näkeminen on monien mielestä jollakin tavalla kiehtovaa. Finnien puristelemista näyttävät videot ovat todella suosittuja YouTubessa, mikä kertookin siitä, että ihmiset haluavat tirkistellä toisen näppyjen puristelemista vaikka se vähän etoisikin.

Nyt videolla nähdään monia ihmisiä visuaalisesti miellyttävä leivonnainen, joka muistuttaa isoa finniä. Kuppikakun pohjan päälle on laitettu kreemiä, jonka päälle on vielä laskettu jonkinlaisesta sokerimassasta tehty kansi. Kannessa on reikä, josta kreemi tulee puristamalla ulos.

Kuppikakun kansi muistuttaa ihon väriä, ja kannen keskelle tehty aukko on väritetty punaisella muistuttaen tulehtunutta ihoa. Kanteen tehdystä reiästä pilkottaa keltainen kreemi, joka tulee kannen alta leivoksen pinnalle kun kuppikakkua puristetaan samalla tavalla kuin isoa finniä.