Pytonkäärme oli syödä täysikokoisen vuohen – apu ehti paikalle ajoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä pytonkäärmeet syövät kanoja, jäniksiä tai muita pienehköjä eläimiä. Välillä ne kuitenkin onnistuvat saalistamaan isommankin lounaan itselleen ja venyttävät leukaperänsä äärimmilleen nielaistakseen suuren saaliinsa. Tällä kerralla käärme oli saanut vuohen loukkuunsa.

Intiassa suuri pytonkäärme oli onnistunut nappaamaan vuohen, jonka kärsivän huudon kyläläiset olivat kuulleet. Kun ihmiset olivat tulleet paikalle, käärme oli jo kietoutunut täysin vuohen ympärille ja ottanut vuohen kovaan puristusotteeseen.

Miehet häiritsivät käärmettä juuri sen verran, että se vapautti saaliinsa. Kyläläiset löivät käärmettä muutamia kertoja kepillä, minkä ansiosta se päätti irrottaa otteensa vuohesta. Käärmeen päästettyä lounaansa vapaaksi se luikerteli peloissaan läheiseen puskaan piiloon.