Suhdekriisi iski? Kardashian poisti rakkaansa kuvat somestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla oli ollut leikkimielistä kinaa, jonka päätteeksi Blac Chyna oli raapinut terävillä kynsillään Kardashianin käden verille. Tämän jälkeen riita on Daily Mail -lehden mukaan saattanut mennä vakavammaksi, koska jopa pariskunnan mahdollisesta erosta on alettu puhumaan.

Rob Kardashian sai huhut yltymään entisestään kun hän poisti omalta Instagram-tililtään kaikki Blac Chynaa koskevat julkaisut ja lopetti lastaan odottavan Chynan seuraamisen sosiaalisissa medioissa. Myöhemmin Kardashian poisti vielä tilinsä jokaisen muunkin kuvan.

Pariskunta on riidellyt ja kinastellut viime päivien aikana paljon, minkä vuoksi Rob Kardashianin käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa onkin ajateltu melko hälyttäväksi. Blac Chyna on kuitenkin riidan jälkeen nähty vielä kävelevän julkisesti kihlasormus sormessaan.