Jessie J yllätti bikinikuvalla somessa – vartalo kuin fitness-tähdellä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias laulaja Jessie J tunnetaan hänen suuresta ja voimakkaasta lauluäänestään ja vahvasta esiintymisestään. Tiistaina naisen bikinivartalo oli kuitenkin kiinnittänyt ihmisten huomion kun laulajatar julkaisi itsestään paljastavan kuvan.

Jessie J julkaisi omalla Instagram-tilillään faniensa iloksi kuvan, jossa naisella on pikkuruiset bikinit yllään. Artisti on ottanut itsestään peilin kautta kuvan, jossa hän esittelee lihaksista ja hyväkuntoista tiimalasivartaloaan 5,4 miljoonalle seuraajalleen. Jessie J näyttää nauttivan kesästä ja lämpimästä auringon paisteesta täysin rinnoin.

Naisen musiikkiura on ollut jonkin aikaa tauolla, mutta nyt hän aikoo laittaa muut projektit sivuun ja keskittyä uudelleen oman uransa kehittämiseen. Viimeisimmät tähden laulamat kappaleet ovat olleet Pitch Perfect 2 -musikaalielokuvassa kuultu Flashlights, ja 22. heinäkuuta Yhdysvalloissa ensi-iltansa saaneessa Ice Age: Collision Course -elokuvassa kuultava My Superstar -kappale.

Invisible heels go with outfit too ? "SUMMMMMEERTIME"

Kuva, jonka J E S S I E . J (@isthatjessiej) julkaisi