Pirkka-Pekka Petelius mukaan Posseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television viihdeohjelma Possen kokoonpano saa uuden vahvistuksen, kun ohjelma palaa MTV3-kanavalle syksyllä 2016. Villiin joukkoon liittyi jo aiemmin keväällä Viivi Pumpanen, ja uusin vahvistus on Pirkka-Pekka Petelius.

Keväällä järjestetyssä Kenet haluaisit nähdä Possessa -äänestyksessä televisiokatsojat saivat äänestää suosikkiaan Possen uudeksi jäseneksi. Viivi Pumpanen ja Pirkka-Pekka Petelius saivat ylivoimaisesti eniten ääniä ja Viivi liittyikin Posseen jo aikaisemmin keväällä. Nyt katsojien toiveet täytetään jälleen, kun joukkoon liittyy viihdemaailman konkari Pirkka-Pekka Petelius.

– Eiköhän tuo ole sellainen runsauden sarvi koko ohjelma. Se, mikä on ihaninta ja sopii minulle, paitsi että se on livelähetys, niin se kundien rumasti sanottuna äijäily-meininki. Ollaan pikkupoikia, innostutaan asioista ja ollaan iloisia, tehdään juttuja ja kokeillaan, kertoo Pirkka-Pekka Petelius tunnelmiaan tulevasta Posse-kaudesta.