Lapset halusivat koiran – isä vaati allekirjoittamaan sopimuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset rakastavat eläimiä ja alkavat yleensä jossain kohtaa toivomaan vanhemmiltaan kissaa tai koiraa lemmikikseen. Eräs neuvokas isä päätti suostua lastensa pyyntöön jos lapset allekirjoittaisivat hänen laatimansa sopimuksen asiasta.

Isä laati koiran hankkimista koskevan sopimuksen, jossa oli yhteensä kolmetoista kohtaa, joiden tuli täyttyä ennen kuin koira hankittaisiin perheeseen. Kohdat koskevat koiran rotua, kouluttamista, sotkemista ja koiran jälkien siivoamista. Isä myös vaati lapsia rakastamaan ja huolehtimaan koirasta sen koko elämän ajan.

Kohdat täyttyivät, lapset allekirjoittivat sopimuksen ja koira hankittiin. Mies on kertonut Reddit-sivustolla julkaisemansa sopimuskuvan yhteydessä, että koira on ollut heillä nyt kaksi vuotta ja kaikki on mennyt oikein hyvin. Koira ostettiin valmiiksi sisäsiistinä eläinsuojasta, ja lapset ovat pitäneet siitä hyvää huolta.

family dog contract drafted by reluctant dad