Lapsille kerättiin rahaa tapahtumassa – sitten taivaalle ilmestyi uskomaton pilvimuodostelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvällä mielikuvituksella ja luovalla mielellä varustetut ihmiset pystyvät helposti näkemään erilaisia kuvioita pilvissä. Pilvistä muodostuneet hahmot pidetään monesti enteenä tai merkkinä toivosta. Samanlainen tapaus kävi nyt Englannissa hyväntekeväisyystapahtumassa.

Englannissa Sandbanksissa järjestettiin hyväntekeväisyystapahtuma, jonka avulla kerättiin The Telegraph -lehden mukaan rahaa lapsia hoitavalle Children’s Heart Surgery Fund -säätiölle. Tapahtumaan osallistuneet aikuiset olivat nähneet lapsien rakastaman piirroshahmon ilmestyvän taivaalle, minkä jälkeen he olivat ottaneet kuvan siitä.

Tapahtuman ulkopuolelta otetussa kuvassa näkyy pilvistä muodostunut suuri Nalle Puh. Pilvimuodostelma on harvinaisen selvä kuva Nalle Puhista, joka hymyilee ja nautiskelee mukavan tapahtuman tunnelmasta taivaanrannassa makoillen.