Poptähti twiittasi Uber-kyydistä – kuski ei tunnistanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Lorde on todella lahjakas laulaja ja lauluntekijä. Hän on tullut tunnetuksi isoista hiteistään, joista varsinkin Royals sai kaikki huokailemaan ihastuksesta. Voisi kuvitella, että Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Grammy-palkittu muusikko tunnistettaisiin jo kaikkialla, mutta näin ei kuitenkaan ole.

Lorde twiittasi Uber-matkansa aikana kun hän huomasi, että kuskilla ei ollut hajuakaan siitä, että kuka hän on. Lordea oli huvittanut etenkin se, että kuski oli jopa kerskunut naiselle sillä miten kuuluisa henkilö hänellä oli juuri ennen Lordea kyydissä.

Poptähti Ellie Goulding oli nähnyt Lorden twiitit ja vastannut niihin kertomalla samanlaisesta tapauksesta, joka hänen kohdallaan oli käynyt. Hänen kuskinsa kerskui sillä, että joku Ellie Gouldingin bändistä oli juuri istunut autossa. Kuski oli kuitenkin maininnut, että ei pidä naisen musiikista.