Taylor Swift ei saanut VMA-ehdokkuuksia – exä haali peräti kaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkialan tapahtuma ja palkintogaala MTV Video Music Awards julkaisi tiistaina kaikki artistit ja tekijät, jotka ovat ehdolla musiikkivideoillaan tänä vuonna palkintojen saajiksi. Kävi ilmi, että tänä vuonna Taylor Swift ei onnistunut saamaan itselleen yhtäkään ehdokkuutta.

Taylor Swift on jo vuosia peräkkäin kahminut palkintogaaloissa useampia pystejä itselleen. Tänä vuonna naista ei kuitenkaan valittu kuluneen vuoden tekeleiden perusteella edes ehdolle yhteenkään kategoriaan. Swiftin viimeisimmät videot ovat julkaisuihin Out of the Woods, New Romantics ja Wildest Dreams, joka on saanut yli 476 miljoonaa katselua YouTubessa.

Swiftin entinen poikaystävä Calvin Harris sai Daily Mail -lehden mukaan kaksi ehdokkuutta itselleen. Toinen ehdokkuus tuli kappaleella How Deep Is Your Love, jonka videolla huippumalli Gigi Hadid esiintyy. Toinen ehdokkuus tuli Rihannan kanssa tehdystä This Is What You Came For -hitistä, jonka Swift on sanoittanut.