Jenkkiräppäri instasi kuvan 18-vuotiaasta suomalaistähdestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori suomalaisnäyttelijä Nelly Hirst-Gee sai mukavaa nostetta uralleen kun Grammy-palkittu jenkkiräppäri Jermaine Dupri postasi juuri Nellyn kuvan instagram-tililleen, jolla on 925.000 seuraajaa. Saman kuvan mies julkaisi myös Facebook-sivuillaan.

Kuvassa Nellyllä on yllään Jermaine Duprin vuonna 1993 perustaman So So Def -levymerkin paita, jota räppäri hehkutti.

18-vuotias Nelly Hirst-Gee nähdään 19. elokuuta ensi-iltansa saavassa Bodom-elokuvassa ensimmäisessä isossa elokuvaroolissaan. Pieniä elokuva- ja televisiorooleja jo aiemmin tehnyt Nelly on saanut esiintymiskokemusta myös cheerleading-harrastuksensa parista. SM-kultaa, EM-hopeaa ja MM-pronssia cheerleadingissä voittanut Nelly palasi juuri Yhdysvalloista vaihtovuodeltaan.

Get your So So Def gear NOW!!!! Link in my bio

Kuva, jonka Jermaine Dupri (@jermainedupri) julkaisi

#BodomMovie

Kuva, jonka Nelly Nicola Hirst-Gee (@nellynicola) julkaisi