Jenkkiräppäri instasi kuvan 18-vuotiaasta suomalaistähdestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori suomalaisnäyttelijä Nelly Hirst-Gee sai mukavaa nostetta uralleen kun Grammy-palkittu jenkkiräppäri Jermaine Dupri postasi juuri Nellyn kuvan instagram-tililleen, jolla on 925.000 seuraajaa. Saman kuvan mies julkaisi myös Facebook-sivuillaan.

Kuvassa Nellyllä on yllään Jermaine Duprin vuonna 1993 perustaman So So Def -levymerkin paita, jota räppäri hehkutti.

18-vuotias Nelly Hirst-Gee nähdään 19. elokuuta ensi-iltansa saavassa Bodom-elokuvassa ensimmäisessä isossa elokuvaroolissaan. Pieniä elokuva- ja televisiorooleja jo aiemmin tehnyt Nelly on saanut esiintymiskokemusta myös cheerleading-harrastuksensa parista. SM-kultaa, EM-hopeaa ja MM-pronssia cheerleadingissä voittanut Nelly palasi juuri Yhdysvalloista vaihtovuodeltaan.

Get your So So Def gear NOW!!!! Link in my bio

Kuva, jonka Jermaine Dupri (@jermainedupri) julkaisi

#BodomMovie

Kuva, jonka Nelly Nicola Hirst-Gee (@nellynicola) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat