Suosittu Gilmoren tytöt palaa televisioon – tältä tähdet näyttävät nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gilmoren tytöt -nimistä televisiosarjaa tehtiin seitsemän tuotantokautta, joista viimeinen esitettiin vuonna 2007. Sarjan fanit ovat janonneet uusia jaksoja suosikkiohjelmastaan, ja viimein alkuvuodesta he saivatkin ilouutisia, koska sarjan kerrottiin palaavan uusien jaksojen kera.

Netflix julkaisi uudesta tuotantokaudesta puolentoista minuutin mittaisen trailerin heidän YouTube-kanavallaan. Trailerissa Lorelai ja Rory Gilmore juttelevat tuttuun tapaansa ruokapöydän äärellä ja vitsailevat tämän päivän tunnetuimmista hahmoista. Lorelai miettii muun muassa, että pitäisikö naiskoomikko Amy Schumer hänestä.

Sarjan uusissa jaksoissa nähdään aiemmista tuotantokausista tuttuja näyttelijöitä. Sarjaa aletaan esittämään Netflix-palvelussa, jonne ensimmäiset jaksot ilmestyvät marraskuun lopulla. Hauskan trailerin myötä sopii kuitenkin toivoa, että ennen tuotantokauden alkamista nähtäisiin vielä enemmän pieniä maistiaisia tulevasta.