Liziane Gutierrez rannalla – vain Trumpit rinnoissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esiaviollinen seksi katsotaan monissa maissa huonoksi asiaksi. Näillä alueilla neitsyyden palautus, eli käytännössä immenkalvon rakentaminen uudelleen, on muodostunut yleiseksi kirurgiseksi operaatioksi. Taannoin näin teki myös mallikaunotar Liziane Gutierrez.

Nyt Liziane on kuvattu bikineissä rannalla, jossa hänen rinnoissaan nähtiin jotain outoa. Lähemmässä tarkastelussa ilmeni, että neitokaisella oli liimattu molempien nännien kohdalle bikineihin pienikokoiset Trumpin kasvot. Eräänlaista vaalikampanjointia sekin. Gutierrez ei kuitenkaan ole Yhdysvalloissa äänioikeutettu.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Parhaillaan hän lomailee Miami Beachilla, jossa muodokas kaunotar kiinnitti paparazzien huomion erittäin niukoilla bikineillään.

Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash