Rollopop käynnistyi upeasti – tänään myös päiväkonsertti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rovaniemen keskustassa tänä vuonna ensikertaa järjestettävä Rollopop-festivaali on parhaillaan täydessä käynnissä. Eilen tapahtuman päälavalle nousivat Jukka Poika, Happoradio, Tuure Kilpeläinen ja Anssi Kela.

Tänään illalla päälavalle nousevat Apulanta, Erin, Maija Vilkkumaa ja Santa Cruz. Sitä ennen iltapäivällä Rollopop järjestää kuitenkin Rovaniemen keskuskentällä myös koko perheen päiväkonsertin, jossa esiintyvät tänään lauantaina kello 15.00 – 18.00 Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Teemu Kuivanen ja Aki Louhela.

Rollopop lukeutuu tapahtumiin, joissa on mukana viihdelehti Staran kanssa yhteistyössä toteutettu Stara VIP, joka tarjoaa kävijöille poikkeuksellisen festarielämyksen. Eilen perjantaina lupaukset lunastettiin jälleen, kun Anssi Kela esiintyi Rollopopin päälavan keikkansa jälkeen ikimuistoisella yksityiskeikalla Stara VIP -asiakkaille. Akustinen esiintyminen yllätti jopa monet festareilla jo vuosikymmenien ajan vierailleet kävijät.