Pesukarhu murtautui donitsikahvilaan – hulvaton video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhujen turkin väritys ei turhaan näytä siltä kuin niillä olisi jonkinlainen naamio yllään sillä usein ovelat pesurahut ovatkin pahanteossa. Pesukarhujen on nähty tulevan ikkunoista ja lemmikeille tarkoitetuista pienistä luukuista asuntoihin sisälle ja vievän mukanaan sylin täydeltä herkkuja.

Kanadalainen mies sai hauskan tilanteen videolle, kun hän oli nähnyt leipomon vitriinissä kutsumattoman vieraan. 21-vuotias Peter Jensen kertoi Toronto Sun -lehdelle, että leipomon asiakkaat olivat kannustaneet varkaissa olevaa pesukarhua, joka oli leipomon yrittäjän epäonneksi onnistunut pääsemään lasivitriinin sisään varkaisiin.

Jensenin mukaan koko tilanne oli kestänyt noin puoli tuntia, minkä aikana pesukarhu oli raottanut kattopaneelia ja kurottanut donitsia käpälillään. Lopulta pesukarhu sai yhdestä donitsista otteen ja pääsi karkuun leivonnaisen kanssa ennen kuin tunkeilijaa oltiin onnistuttu ottamaan kiinni.