Suomalainen design-jakkara 743 eurolla: ”Katseen kiinnittävä sisustuselementti”

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneus on tunnetusti katsojan silmässä, ja myös taidetta voi olla katsojasta riippuen mikä tahansa ja missä tahansa. Tänään suomalaiset ovat nostaneet sosiaalisen median hitiksi Arte Biennale -jakkaran, jonka hinnaksi on Finnish Design Shopissa määritelty hulppeat 743 euroa.

Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa puukuutio, vaan Kari Virtasen suunnittelema design-istuin. Monet suomalaiset ovat yhdistäneet tammesta valmistetun istuimen sosiaalisessa mediassa lähinnä mökkisaunan lämmitykseen ja takkatuleen. Kuution koko on 45 senttiä kanttiinsa.

Huippukalliin tuoteeen toimitusajaksi ilmoitetaan 4-6 kuukautta ja sitä kuvaillaan Finnish Design Shopin verkkosivuilla seuraavasti.

– Nikarin Arte Biennale on Kari Virtasen suunnittelema jakkara, jossa puun luonnollinen kauneus pääsee oikeuksiinsa. Jokainen istuin on uniikki, sillä hallittua, kuution muotoista jakkaraa elävöittävät yksilölliset vuosirenkaat, puunsyyt ja halkeamat. Tammesta valmistetun jakkaran pinta on käsitelty luonnonmukaisella puuöljyseoksella. Arte Biennale toimii sekä viehättävänä istuimena että katseen kiinnittävänä sisustuselementtinä, istuinta esitellään.