Glee-hittisarjan kaunotar alastomana lehdessä – hehkuu itsevarmuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä, kirjailija ja laulaja Lea Michele tuli monille tunnetuksi nuorille suunnatusta Glee-televisiosarjasta. 29-vuotias monitaituri julkaisi ensimmäisen Louder-nimeä kantavan sooloalbuminsa 2014 vuoden helmikuussa, minkä lisäksi hän on laulanut Glee-sarjan omilla albumeilla, joihin on tallennettu ohjelmassa kuultua musiikkia.

Lea Michele toimi Women’s Health -lehdessä elokuun numeron kansikuvatyttönä. Michele ei ole ujo nainen, mikä käykin ilmi muun muassa siitä, että nainen oli suostunut poseeraamaan lehden kannessa täysin alasti. Hänen ainut toiveensa lehden mukaan oli vain se, että kuvauksissa soitetaan musiikkia, joka saa seksihalut heräämään.

Lea Michele kertoi tunteneensa itsensä aina hyvin itsevarmaksi omassa kehossaan, minkä vuoksi häntä ei häiritse olla alasti. Michele on myös kuntoillut viime aikoina todella paljon, mikä on vaikuttanut vain entistä positiivisemmin naisen minäkuvaan. Michele kertoi tietävänsä, että hän ei ole täydellinen, mutta nainen vakuutti silti rakastavansa itseään kaikkine vikoineen.

?

Kuva, jonka Lea Michele (@msleamichele) julkaisi

BTS // one of my favs, straight from the lens. ?

Kuva, jonka Lea Michele (@msleamichele) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat