Lemmenkipeä mies odotti lentokentällä naista – 10 päivän jälkeen sairaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

41-vuotias hollantilainen Alexander Pieter Cirk tapasi elämänsä rakkauden internetin välityksellä. Mies rakastui kiinalaiseen naiseen tulisesti ja päätti lentää tapaamaan häntä. Parin oli määrä nähdä ensimmäistä kertaa kasvotusten Changshassa Huanghuan lentokentällä.

Mies odotteli lentokentällä naista, jonka oli pitänyt tulla miestä vastalle. Nainen ei kuitenkaan koskaan saapunut. Diabetesta sairastava mies oli odottanut rakkauden kaipuussaan kärsivällisesti yhteensä 10 päivää lentokentällä, josta ei suostunut poistumaan minnekään.

10 päivän jälkeen mies kiidätettiin sairaalaan kun hän oli menettänyt lentokentän penkillä tajunsa. Mies ei ollut nukkunut eikä syönyt, mikä on todella huono yhdistelmä diabeteksen kanssa. Nainen oli lopulta soittanut Cirkille sairaalaan, mutta ei ollut suostunut tapaamaan häntä. Miehen tulee nyt Daily Mail -lehden mukaan odottaa sairaalassa sitä, että hän on matkustuskelpoinen, minkä jälkeen hänen tulee palata tyhjin käsin kotimaahansa.