Pariskunta, lähtekää retkelle ja rakastakaa toisianne

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aamu-utu hyväilee maisemaa samalla, kun katselette kuuman kahvikupillisen kanssa tyyntä järvenpintaa. Raikkaassa ulkoilmassa nukuttu yö on antanut molemmille voimaa ja lepoa. Luonnon hiljaiset äänet rauhoittavat.

Retkeily on parhaimmillaan arjen kokonaisvaltaisesti pysäyttävää ja mieltä tasaavaa toimintaa. Pariskuntien kannattaakin pakata teltat, makuualustat ja makuupussit rinkkaan, ja lähteä patikoimaan kultamurun kanssa. Leirielämä antaa runsaasti mahdollisuuksia suhteen syvenemiselle. Kotioloista poistuminen ja ulkoileminen auttavat parisuhteen parantamisessa.

Rakkauden retkeen kuuluu niin tähtien tuijottamista, halailemista, yhteistä laatuaikaa ja seksiä. Luonnossa oleminen kasvattaa mielihyvähormonien tasoa ja antaa aihetta kahdenkeskisille keskusteluille. Yhteinen tekeminen lisää yhteenkuuluvuden tunnetta. Aika kuluu leppoisasti pienten aktiviteettien parissa ja pariskunnat saavat yksinkertaisista asioista voimaa. Vinkit jakoi GO Outdoors -yhtiön toimitusjohtaja Chris Matthews.