Paljasti erikoistaitonsa: Cara Delevingne osaa paikantaa naisen nännit heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias huippumalli Cara Delevingne rakastaa näyttelemistä. Hänen uusin roolinsa on Suicide Squad -elokuvassa, jonka ensi-ilta oli 1. elokuuta. Kristen Morato haastatteli elokuvan näyttelijöitä, jolloin Delevingne paljasti hänellä olevan erikoisen kyvyn.

Kesken haastattelun Delevingne paljasti haastattelijalle, että hänellä on ainutlaatuinen superkyky. Malli kertoi, että hänen päässään on nännitunnistin. Hän pystyy pelkästään naista katsomalla tietämään välittömästi, että missä kohtaa naisen nännit tarkalleen sijaitsevat.

Delevingne päättää demonstroida kykyään ensin näyttelijäkollegoillaan, minkä jälkeen hän puristaa myös haastattelijan nänniä. Huippumalli osaa paikantaa naisten nännit melko tarkasti hauskan kykynsä ansiosta ja keventää haastattelun tunnelmaa nipistämällä jokaisen nännejä.