Orlando Bloom alastomana SUP-laudalla – naisten päiväuni toteutui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom alkoivat seurustelemaan tämän vuoden alussa. Pari on ehtinyt viettämään yhdessä puolen vuoden seurustelunsa aikana jo useita lemmenlomia ja vaihtamaan jopa kotiavaimiaan. Tällä hetkellä pariskunta lomailee Italiassa.

Orlando Bloom ja Katy Perry ovat Mashable-sivuston mukaan Italian Sardiniassa nauttimassa toistensa ja satunnaisesti myös paikalle löytäneiden paparazzien seurasta. Tällä kerralla pariskunta tallentui kuvaajien kameraan kun he olivat yhdessä vähäpukeisina SUP-lautailemassa.

Pariskunta lautailee yhdessä saman SUP-laudan päällä niin, että Katy istuu laudan etuosassa ja Orlando soutaa naisen takana polvillaan. Pariskunta on melko hauska näky, koska Orlando kauhoo melallaan täysin alasti poptähden takana.