Pieruperse villitsee Instagramissa – osa kuvista K18

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen parodia ei ole elänyt viime vuosina ainakaan kulta-aikojaan, vaikka sosiaalinen media antaa sille lähes rajattomat mahdollisuudet. Nyt tuolle rintamalle on ilmestynyt uusi tulokas, Pieruperse, joka hauskuttaa räväköillä pilakuvillaan Instagramissa.

Pelkän nimimerkin takana toimiva Pieruperse on julkaissut pilakuviaan vajaan kolmen kuukauden ajan, ja monet niistä ovat selvästi lapsilta kiellettyjä. Hän pureutuu hauskalla ironisella tavalla päivänpolttaviin kysymyksiin, kohuihin ja keskusteluihin.

Varsinaisen läpimurron sosiaalisessa mediassa Pieruperse teki eilen keskiviikkona, kun valtakunnassa velloi kohu Antti Tuiskun kiinnityksestä Weekend Festivalin perjantai-illan pääesiintyjien joukkoon.

Kuva, jonka @pieruperse julkaisi

Kuva, jonka @pieruperse julkaisi

Kuva, jonka @pieruperse julkaisi

Kuva, jonka @pieruperse julkaisi

Kuva, jonka @pieruperse julkaisi