Stunttikaksikon temppu pieleen – palava nuoli osui miehen kaulaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

America’s Got Talent -kilpailuun osallistuvat taiturit panevat itsensä likoon vuodesta toiseen. Ryan Stock ja Amber Lynn -niminen stunttikaksikko teki karmaisevan virheen kesken live-lähetyksen. Yksi tempuista meni pahasti pieleen.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita rakastava pari esiintyi äskettäin America’s Got Talent -televisio-ohjelmassa. Kaksikko esitti huikeita temppuja tuomaristolle, mutta yksi vaarallisimmista meni kohtalokkaasti mönkään loppumetreillä, TMZ uutisoi. Amberin oli tarkoitus ampua tulilieskoilla varustettu nuoli Ryanin suussa olleeseen maalitauluun.

Valitettavasti nuoli meni maalitaulun ohi ja osui Ryania kaulaan. Mies selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä, mutta pariskunta harjoittelee temppuja vastaisuudessa enemmän. Video osoittaa, että live-tilanteissa voi tapahtua lähes mitä vain.