Levymoguli osti luksustalon Bel Airista – kuin suoraan päiväunista

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas yhdysvaltalainen tuottaja-levymoguli L.A. Reid toimii nykyisin EPIC Recordsin johtajana, ja hän on nostanut viihdemaailmaan valtavan määrän supertähtiä, joista mainittakoon AvriL Lavigne, Ciara, Kanye West, Rihanna ja Marian Carey. Hänet tunnetaan myös X Factor -ohjelman tuomarina.

Nyt L.A. Reid on ostanut uuden asunnon. Hän nimittäin sijoitti peräti 18 miljoonaa dollaria luksusasuntoon, joka sijaitsee Los Angelesin Bel Airin alueella. Hänen uusi kotinsa on yksi julkkisten ja miljonäärien suosiman alueen upeimmista, sillä pihamaalla on valtava uima-allas, josta on esteetön näkymä aina Los Angelesin keskustaan saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash