Läpinäkyvä matkalaukku paljastaa sisältönsä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen matkalaukkuyhtiö Crumpler on tuonut markkinoille Vis-à-Vis -nimisen matkalaukun. Kyseessä on 70 litran vetoisuudella varustettu kapsäkki, joka on valmistettu läpinäkyvästä polykarbonaatista. Läpinäkyvällä matkalaukulla on sekä etuja että haittoja.

Ruumaan menevä matkalaukku kätkee yleensä sisälleen vaihtovaatteiden lisäksi hygieniatarvikkeita ja kenkiä. Läpinäkyvästä matkalaukusta voi löytää etsimänsä tavarat helpommin, sillä laukun sisältöä pääsee tutkimaan jo ennen vetoketjun avaamista. Toisaalta myös kaikki muut ympärillä olevat näkevät, mitä laukkuun on pakattu.

Matkalaukkua on kuitenkin helppo tuunata oman näköiseksi pakkausmenetelmien tai vaikkapa julisteiden avulla. Arkaluonteisimmat tavarat voi kätkeä erillisten pussukoiden suojiin. Matkalaukulla on korkeutta 68 senttimetriä ja hintaa 666 euroa.