Poliisi jahtasi UFO-alusta Irlannissa – silminnäkijän video verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vierailta planeetoilta tulevien avaruusolentojen ohjaamia aluksia kutsutaan kansankielellä ufoiksi. Perinteisesti humanoidien kuljettamat alukset mielletään lentävän lautasen näköiseksi. Nyt yksi alus on aiheuttanut hämminkiä Irlannissa Goreyn kaduilla ajellessaan.

Ali Kemal Ali julkaisi Facebookiin videon, jolla nähdään avaruusaluksen perässä ajava poliisiauto. Viranomaisilla on hälytysajoneuvon sireenit päällä ja videolta saa mielikuvan avaruusolentoja jahtaavista irlantilaispoliiseista. Todellisuudessa kyseessä on hieman suurempaan mittakaavaan paisunut taideprojekti.

Taiteilija Ali Kemal Ali on rakentanut aluksen osaksi avaruusaiheista näyttelyä. Poliisit antoivat hienolle rakennelmalle kunniaa saattaessaan sitä pitkin irlantilaiskaupungin katuja. Koomisesta näystä uutisoi The Irish Times.

——