Suuseksikahvila avataan Sveitsiin – miesasiakkaille täysi palvelu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sveitsin Genevessä avataan tämän vuoden loppuun mennessä uusi kahvila, jollaista ei ole ennen nähty. Kahvilassa asiakas saa samalla prostituoidulta suuseksiä kun hän nauttii juomastaan. Kahvilan perustaa Facegirl-niminen yritys, joka suunnittelee samanlaista konseptia toimivaksi myös Thaimaassa.

Genevessä seksin myyminen on laillista, minkä vuoksi kaupunkiin voidaan perustaa suuseksiä myyvä kahvila. Aluksi asiakkaan tulee tilata itselleen noin 50 euroa maksava kahvi, minkä jälkeen hänen käsiinsä annetaan iPad-tabletti, jonka näytöltä hän voi itse valita itselleen mieluisan prostituoidun.

Kahvilan perustaja Bradley Chavet kertoi Daily Mail -lehdelle, että tilaamisen jälkeen miehet istuutuvat baaritiskin ääreen. Suuseksi ja kahvin juominen tulevat olemaan tilaamisen jälkeen ohi noin viidessä ja korkeintaan kymmenessä minuutissa, minkä jälkeen mies voi poistua täysin tyydytettynä kahvilasta.