Karhuperhe ei säikkynyt ihmisiä – nautti uimarannalla kaikessa rauhassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa Sierra Nevadassa sijaitsee kaunis Lake Tahoe -järvi, jossa ihmiset käyvät viettämässä aikaa perheidensä kanssa uiden ja meloen. Nyt järven rannalta on kuvattu monien mielestä samaan aikaan sekä huvittava että pelottava video, jossa karhuperhe nauttii päivästä ihmisten seassa.

KCRA 3 -uutiskanava on jakanut Facebook-sivuillaan videon, jossa nähdään karhuemo uimassa Lake Tahoe -järvessä kahden pentunsa kanssa. Emo istuskelee melko rannassa pentujensa kanssa ja näyttää nauttivan päivästä aivan samalla tavalla kuin muutkin perheet.

Ihmiset eivät näytä pelokkailta eivätkä karhut tunnu pitävän ihmisiä uhkanaan. On todella harvinaista, että karhuemo on halunnut tulla ihmisten läheisyyteen kahden pentunsa kanssa. Emo hellii pentujaan vedessä leikkisästi ja näyttää vain rentoutuvan viileässä vedessä ilman minkäänlaisia huolia.