Peuran ja karhun pennut kohtasivat – näky kuin satuelokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten kohtaamiset ovat aina ihanaa katsottavaa. Varsinkin eri eläinlajien pentujen kohtaamiset ovat yleensä hellyttäviä kun esimerkiksi täysikasvuisina eläiminä peto ja saalis pitävätkin toisiaan pentuina mukavina leikkitovereina.

Joel Rosenthal on julkaissut Facebook–sivuillaan todella suloisen videon, jossa nähdään miehen pelastama viisikuukautinen karhunpoika tekemässä tuttavuutta uuden tulokkaan kanssa. Pieni juuri pelastettu peura tuodaan uteliaan karhunpennun luo, ja kohtaaminen on kuin Disney-sadusta.

Karhu ja peura katselevat toisiaan kiinnostuneina. Karhu yrittää välillä koskettaa peuraa, mutta se kuitenkin säikähtää ja horjahtaa taaksepäin. Puolen minuutin pituisen videon loppupäässä parivaljakko alkaa lämmetä toisilleen ja antaa pusut alkavan ystävyyden merkiksi.