Rakkaus voi löytyä kuntosalilta – vinkit rautaiseen romantiikkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi tämän hetken suosituin ja kuumin deittailupaikka sijaitsee kuntosalilla. Kesäloman jälkeen ihmiset hakeutuvat entistäkin enemmän sisätiloihin harrastusten ja lihaskuntoharjoittelun pariin. Samalla voi yhdistää liikunnan ja treffailun.

Pääasiallisimpina syinä lihaskuntoharjoitteluun ovat timmin ulkonäön ylläpitäminen ja terveellisen elämäntavan noudattaminen. Kerroimme taannoin, että 53 prosenttia myöntää tiirailevansa ja flirttailevansa muita salilla kävijöitä kuntoilunsa yhteydessä.

Happn-treffisovelluksen johtaja Marie Consnard antaa nyt vinkkinsä romanssin löytymiseen kuntosalilta. Sääntö numero yksi on se, että käy salilla tarpeeksi usein. Jotta potentiaaliset ehdokkaat voisivat lähestyä, kannattaa kuntoilurutiineja suorittaa muutenkin kuin pelkkiä painoja nostelemalla.

Lihastenkasvattajien ei kuitenkaan kannata esittää olevansa parempia kuin ovat. Ylitreenaaminen ja pullistelu on noloa. Salitreeneistä voi jakaa mielipiteitä muiden kuntoilijoiden kanssa, mutta neuvomiseen ei kannata syyllistyä. Ystävälliset ja iloiset kuntoilijat saavat seuraa treffeille muita helpommin.