Taylor Swift vastuussa ex-poikaystävän uudesta jättihitistä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

DJ-supertähti Calvin Harrisin This Is What You Came For -hitti on valloittanut kaikkien yökerhojen tanssilattioita siitä lähtien kun kappale julkaistiin. Rihannan laulamasta hitistä on kuulunut nyt uutta tietoa kun kappaleen sanoituksesta näyttäisikin olevan vastuussa Harrisin entinen tyttöystävä.

Daily Mail -lehden mukaan Taylor Swift on kirjoittanut sanat jymymenetystä niittäneeseen kappaleeseen ja rohkaissut miestä tekemään laulun yhteistyönä Rihannan kanssa. Swift itse halusi jäädä taustalle salanimellä Nils Sjoberg, mutta suuttui kuitenkin lopulta kun ei saanut tunnustusta silloiselta poikaystävältään.

Calvin Harrisilta oli haastattelussa kysytty, että tekisikö hän minkäänlaista yhteistyötä Taylor Swiftin kanssa. Harris oli vastannut, että ei tekisi eivätkä he ole edes puhuneet asiasta. Parilla oli mennyt jo kappaleen julkaisun aikoihin huonosti, mutta Swiftin sivuuttaminen haastattelussa oli ollut viimeinen naula suhteen arkkuun.