Hervoton kuva Rion maahockeystä – voitko katsoa nauramatta?

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevissa Rio de Janeiron olympialaisissa nähtiin viikonloppuna tilanne, joka jäi monien televisiokatsojien verkkokalvoille ja kuvakaappaukset muodostuivat nopeasti kansainvälisiksi nettihiteiksi. Kyseessä oli maahockeyn ottelu, jossa vastakkain olivat Saksa ja Kanada.

Pelaamassa olivat samaan aikaan herrat Linus Butt ja Florian Fuchs, jotka sattuivat eräässä tilanteessa pelaamaan aivan vierekkäin. Nimiyhdistelmä Butt Fuchs televisioruuduissa toi katsojille saman tien tietyn mielleyhtymän, joka lienee tuonut kahvit syliin useammallekin katsojalle.

Tilanne osui kameroille vieläpä aivan pelin ensiminuuteilla, joten katsojat lienevät odottaneet koko loppupelin ajan toista yhtä herkullista tilannetta. Kuva jäänee olympiahistoriaan.