Chilifest tällä viikolla Tampereella – mukana chilinsyönnin MM-kilpailu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 12. – 14. elokuuta järjestettävään Chilifest Finlandiin tulee tänä vuonna ennätysmäärä ruokatarjontaa, uusia kilpailuja ja pienpanimofestivaali. Kuudetta kertaa vietettävässä Suomen tulisimmassa ruokafestivaalissa on jälleen kattava valikoima näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa tulee olemaan jopa aikaisempia vuosia enemmän.

Tarjolle tulee muun muassa streetfoodia kasvisannoksista savuisiin amerikkalaisiin barbeque-annoksiin, tacoja, burgereita, varrasporoa sekä tietysti tuoreita chilejä, mausteita ja kastikkeita. Herkuttelun lisäksi ohjelmassa on näyttävää grillailua, barbeque-kilpailuja, Hot Wings –challenge, Taco Challenge sekä huippukokkien näytöskeittiöitä. Perinteiseen tapaan tapahtuma huipentuu jälleen chilinsyönnin MM-kisaan.

Chilifestin ohjelmaan lukeutuvassa, Pakkahuoneella järjestettävässä, pienpanimofestivaali Tulli Beerfestissä on esillä yli kymmenen pienpanimoa, jotka esittelevät tapahtumassa suosittujen tuotteidensa lisäksi myös erikoistuotteita, kuten tietysti chilioluita. Beerfestin lisäksi Chilifest Finlandissa on luvassa myös iltaohjelmaa Klubilla järjestettävässä Chilirockissa.