Mansesterin Saravon Pekka -kappaleelle kultaa – miljoonia kuunteluja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisen hiphop-yhtye Mansesterin kappale Saravon Pekka nousi viime keväänä suomalaisten epäviralliseksi jääkiekon MM-kilpailujen tunnuskappaleeksi, joka raikasi pitkää erityisesti Tampereella, jossa Tappara voitti jääkiekon suomenmestaruuden. Nyt kappale on saanut kultaa.

Saravon Pekka -hitille tuli perjantaina täyteen kultalevyyn oikeuttavat kaksi miljoonaa kuuntelua Spotifyssä. Lisäksi kappale on kuunneltu 1,5 miljoonaa kertaa YouTubessa, eli yhteensä soittoja on pelkästään verkossa jo 3,5 miljoonaa.

Omakustanteena ilman suuria levy-yhtiöitä ja vain neljä kuukautta sitten julkaistulle kappaleelle saavutus on Suomessa historiallinen. Mansesteri aikoo järjestää lähiaikoina kultajuhlat Tampereella. Yhtye esiintyy 13. elokuuta Tubecon-tapahtumassa.

Katso alta Mansesterin haastattelu, jonka Stara teki Tapparan kultajuhlissa.