Renee Zellweger kiistää kauneusleikkaukset – vertaa kuvia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Renee Zellweger on julkaissut Huffington Post -lehden sivuilla tekstin, jossa hän ottaa kantaa hänestä levinneisiin tietoihin koskien kauneusleikkauksia. Vuoden 2014 jälkeen fanit ja lehdistö alkoivat kirjoittamaan, että naisen ulkonäkö on muuttunut huomattavasti.

Huhut kauneusleikkauksista ja kasvojen muuttumisesta yltyivät entisestään kun tuli julki, että Bridget Jones -elokuvista ollaan tekemässä kolmas osa. Osa kriitikoista jopa kommentoi, että nainen ei olisi enää sopiva Jonesin rooliin, koska hänen ulkonäkönsä on muuttunut niin merkittävästi.

Zellweger kiistää kauneusleikkausväitteet ja kertoo, että hänen kasvoilleen ei ole tehty mitään toimenpiteitä. Näyttelijätär ei voi ymmärtää sitä miten ihmiset olettavat hänen näyttävän samalta kuin 16 vuotta sitten kun ensimmäinen Bridget Jones on tehty. Zellweger kiistää kaikki kauneusleikkaushuhut ja kertoo kasvojensa muuttumisen johtuvan vain 16 vuoden aikana tapahtuneesta ikääntymisestä.

Renee Zellweger vuonna 2005, Kuvat: Splash
Renee Zellweger vuonna 2005, Kuvat: Splash
Renee Zellweger vuonna 2016, Kuvat: Splash
Renee Zellweger vuonna 2016, Kuvat: Splash