Adele järkyttyi omista puheistaan – lupaa siivota suunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Adelen viljelleen ahkerasti f-pommeja televisioidulla Glastonburyn keikalla. Nainen heitti ilmoille peräti 33 kirosanaa yhden konsertin aikana. Naista oli varoitettu kirosanojen käyttämisestä ennen esiintymistä. Nyt Adele on päättänyt pestä suunsa saippualla pysyvästi.

Los Angelesin Staples Centren lavalla äskettäin esiintynyt popdiiva Adele päivitteli yleisölle, että kiroilee mitä ilmeisemmin lähes joka toinen minuutti. Naisella on kolmevuotias Angelo-poika, joten hän haluaa nyt siistiä kielenkäyttöään merkittävästi. Hän pyysi samalla anteeksi kaikilta äideiltä rumaa kielenkäyttöään.

Adele pyysi myös yleisöä tukemaan ja todistamaan hänen lupaustaan kirosanalakossa. Valitettavasti nainen lipsautti f-pommin vain muutamaa minuuttia myöhemmin – kiroileminen on syvään juurtunut tapa. Nainen myöntää, että hänelle on huomautettu roisista kielenkäytöstä erittäin usein.