Kaaos tavaratalossa – kymmenet tuhannet mehiläiset vapaaksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisessa Walmart-tavaratalosa elettiin hyönteiskammoisten kauhun hetkiä, kun kymmenet tuhannet mehiläiset täyttivät rakennuksen. Kolme ihmistä jouduttiin toimittamaan sairaalaan Oklahoma Cityssa tapahtuneen välikohtauksen seurauksena.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun mehiläispesiä tavaratalon parkkipaikalla myynyt taho onnistui tiputtamaan yhden pesistä maahan. Pesästä vapautuneet mehiläiset löysivät nopeasti tiensä kaupan sisälle. Hyönteisiä oli arviolta 30 000 – 60 000 kappaletta.

Paikalle hälytettiin mehiläishoitajia ja palomiehiä, jotka yrittivät saada tilannetta hallintaan. Paikallisen Fox 25 -uutissivuston mukaan tavaratalo jouduttiin evakuoimaan mehiläisongelman vuoksi useiden tuntien ajaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat