Floppi vai ei? Kardashianin Snapchat on suositumpi kuin hänen realitysarjansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian on tunnetusti ahkera sosiaalisen median käyttäjä, ja tämä näkyy myös hänen seuraajiensa määrässä. Viime keväänä nainen liittyi viimein myös Snapchatiin. Snapchat ei paljasta kuinka monta seuraajaa kullankin sen käyttäjällä on.

Erään Twitter-käyttäjän toiveesta Kim Kardashian on kuitenkin antanut sosiaalisessa mediassa osviittaa siitä, kuinka monet ihmiset katsovat hänen kuviaan ja videoitaan Snapchatissa.

– Noin 8 – 9 miljoonaa, Kardashian paljasti.

Seuraajien runsas lukumäärä ei tule ehkä suurena yllätyksenä, mutta Kimin Snapchatia seuraa enemmän katsojia kuin hänen tähdittämää televisio-ohjelmaansa. Kardashianit-sarjan tuoreimman kauden ensimmäinen jakso keräsi nimittäin Yhdysvalloissa noin 3,2 miljoonaa katsojaa.