Daphne Joy uima-altaalla – bikinikurvit kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti taannoin faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jacksonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti, jota paparazzit seuraavat tiiviisti.

Eilen Daphne kuvattiin Las Vegasissa, jossa hän parhaillaan lomailee yhdessä ystäviensä kanssa. Punaisiin bikineihin hotellin uima-altaalla sonnustautunut povipommi ei takuulla jäänyt yhdeltäkään paikalla olleelta huomaamatta.

Daphne Joyn on seurustellut muun muassa Jason Derulon ja 50 Centin kanssa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash