Kim Kardashian neuvoo miten kiusaajille vastataan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin jokaista liikettä seurataan mediassa tarkasti, minkä vuoksi naisen tekemiset ja sanomiset päätyvätkin monesti arvostelijoiden kritisoimiksi. Nainen on kuitenkin todella tottunut siihen, että hän on jatkuvasti suurennuslasin alla ja saa arvostelua osakseen.

35-vuotias Kim Kardashian on oppinut ottamaan negatiivista palautetta vastaan ja vastaamaan kiusaajille. Monilla on sanansa sanottavanaan koskien esimerkiksi naisen julkaisemia paljastavia kuvia itsestään, mutta niihin Kardashian reagoi vain olan kohautuksella.

Kardashian kertoi ET Online -sivuston mukaan, että hän reagoi aina ihmisiin, joiden tietää olevan epäaitoja. Nainen kuitenkin ohjeistaa, että yleensä on parempi olla vain hiljaa. Kardashian neuvoo aina ilkeän kommentin kuultua ihmisiä miettimään, että vaikuttaako kommentti heihin enää huomenna, viikon kuluttua tai kuukauden päästä. Luultavasti vastaus on ei, jolloin ilkeän arvostelijan kommenttiin ei kannata vastata mitään.