Uuniperuna ei ole enää entisensä – uusi tyyli saa veden kielelle

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Peruna kuuluu perinteisesti grilliruokien kylkeen keitettynä versiona. Nyt Thrillist-sivusto tarjoilee superherkullisen reseptin tavallisen perunan jalostamiseen grillikauteen sopivaksi. Vielä on kesää ja grillikautta jäljellä.

Tee isokoiseen perunaan viiltoja yhdelle sivulle ja pane väleihin jalopenojen sekä pekonien paloja. Lorauta sen jälkeen öljyä perunan pinnalle. Paista perunaa noin 220-celsiusasteessa 25 minuuttia.

Lisää sen jälkeen juustoa runsain määrin perunan viiltoihin ja jatka paistamista vielä kymmenen minuutin ajan. Lopputuloksena on herkullinen grilliperuna, josta ei puutu makua. Täytteitä voi vaihdella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat