F1-tähteen yhdistetty Playboy-kaunotar säästi kangasta bikineissään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Jenson Button yhdistettiin taannoin romanttisessa mielessä mallina työskentelevään Brittny Wardiin. Taannoin vaimostaan Jessica Michibatasta eronneen Buttonin kerrottiin löytäneen uuden onnen 25-vuotiaan mallikaunottaren kanssa.

Nyt Brittny on kuvattu hänen viettäessään aurinkoista vapaapäivää Miami Beachilla, jossa hän esitteli upeaa bikinivartaloaan niukkoihin mustiin bikineihin sonnustautuneena.

Brittny Ward on Hollywoodin julkkispiireissä tunnettu kaunotar ja hän on muun muassa seurustellut näyttelijä Kellan Lutzin kanssa. Yksi Wardin mallinuran tähtihetkistä on ollut Playboy-lehdessä esiintyminen vuoden 2015 tammikuussa. Jenson Button ja Brittny Ward tutustuivat toisiinsa Los Angelesissa ja heidän välillään synkkasi heti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash