Michael Phelps paljasti: ”Kaikki uimarit virtsaavat altaaseen!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias uimari Michael Phelps on kaikkein palkituin olympiaurheilija, joka on saanut jo kaiken kaikkiaan 25 palkintomitalia, joista jopa 20 on kultaa. Tämän vuoden olympialaisissa Phelps on voittanut jo kaksi kultaa. Phelpsin salaisuus taitaa osakseen olla treenatessa se, että hän ei pidä vessataukoja.

Phelpsiltä kysyttiin Insider-lehden mukaan taannoin, että onko hän koskaan virtsannut uima-altaassa. Tähän Phelps oli vastannut heti epäröimättä hymy huulillaan, että tottakai hän on. Hän ei jaksa vaivautua esimerkiksi treenatessaan vessaan.

Phelps selitti, että kahden tunnin treenien aikana uimarit virtsaavat aina huomaamattomasti uima-altaaseen kun heillä tulee hätä. Vessaan kapuaminen olisi liian suuri vaiva ja keskeyttäisi treenit. Phelpsin mukaan kloori tappaa virtsassa olevat bakteerit, joten niillä ei ole niin väliä.