Jos miehet pukeutuisivat olympialaisissa kuin naiset…

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilun saralla puhutaan monesti siitä, että naiset olisivat erilaisessa asemassa urheilijoina kuin miehet. The Kloons -ryhmä on laittanut merkille, että varsinkin naisten kisapukujen kohdalla on huomattavissa selkeä ero siihen verrattuna millaiset kisapuvut miehillä on.

Useissa lajeissa kuten beachvolleyssa naiset kisaavat pikkuruiset asut yllään. Tällaisissa lajeissa miehillä voitaisiin nähdä shortsit ja lyhythihainen paita, mutta naiset ovat urheilullisissa bikineissä rantahiekalla. Nyt The Kloons -ryhmään kuuluvat miehet halusivat kokeilla miltä naisten kisa-asu tuntuu.

Miehet ovat melko huomiota herättävä näky pelatessaan pikkuruisissa asuissaan. Sketsi on kuitenkin viety pukeutumisen suhteen jonkin verran yli siinä mielessä, että miehillä alaosana toimii pelkästään tiukat tangat, jotka eivät vielä toistaiseksi ole osa naisten kisa-asua.