Kiinalainen naisuimari on olympialaisten onnellisin – nousi nettisensaatioksi

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olympialaisia on mahtavaa seurata kotikatsomoista, ja televisiossa kilpailuihin osallistuvat urheilijat näyttävät upeine suorituksineen lähes supersankareilta. Yksi kiinalainen uimari on kuitenkin hellyttävästi todella jalat maassa yllättyessään siitä, että hän sai suorituksellaan pronssia.

20-vuotiaasta Fu Yuanhui -nimisestä uimarista on alkanut leviämään verkossa hauska televisiohaastattelu, jossa uimari ei pysty pidättelemään innostumistaan. Yuanhui tulee juuri uimasta kun haastattelija tulee esittämään hänelle kysymyksiä, joiden aikana nainen ei ole pystyä rauhoittumaan.

Yuanhui on todella innoissaan suorituksestaan, jonka kuuli vasta haastattelijan suusta olleenkin hieman nopeampi kuin nainen oletti. Nainen on niin tunteidensa vallassa, että haastattelijakin silittää välillä hänen kättään ja pyytää rauhoittumaan. Yuanhui ei kuitenkaan pysty peittelemään innostumistaan.