Mallikaverukset näyttävät esimerkkiä – näin ystävän kanssa kuntoillaan

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkeleiksi kutsutut mallit joutuvat treenaamaan paljon pitääkseen vartalostaan hyvää huolta. Enkelit eivät ole tavanomaisen mallin tapaan laihoja vaan heiltä odotetaan hieman muotoja ja urheilullisuutta, minkä vuoksi heidän pitääkin pitää kiinni viikottaisesta treenaamisestaan.

Mallit Jasmine Tookes ja Josephine Skriver ovat huomanneet, että he treenaavat mielummin kaverin kanssa. Parin kanssa treenaaminen on hauskempaa ja he saavat myös tarvittaessaan kaverilta apua ja lisämotivaatiota treeniin.

Tookes ja Skriver ovat perustaneet yhdessä joja-nimisen Instagram-kanavan, jossa he jakavat motivoivia kuvia ja videoita, joilla he antavat myös muille ideoita ja syitä kaverin kanssa treenaamiseen. Kovan treeniin ohessa naiset harjoittelevat myös mielellään erilaisia yhdessä kaverin kanssa tehtäviä joogaliikkeitä.

Who needs a throne when you have the queen? @jastookes ?❤️?? #jojalife

Kuva, jonka @joja julkaisi