Ohhoh, näin Spice Girls -tähti Mel C on muuttunut – tunnistatko vielä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtye oli 1990-luvun menestyksekkäin tyttöbändi, ja se teki pikaisen paluun Lontoon olympialaisissa vuonna 2012. Taannoin yhtyeen kerrottiin palaavan pidemmäksi aikaa kolmikkona. Sporty Spicenä muistettava Mel C teki bändiuransa jälkeen töitä soolouralla ja mallina.

Nyt Mel C on tehnyt paluun julkisuuteen, kun hän on lupautunut mukaan Jeans for Genes -kampanjaan. Hän poseeraa nyt hyväntekeväisyysjärjestön kampanjapaidassa, joka on suunnitellut taideopiskelija Katherine Garbutt. Takavuosien poptähteä ei ole enää tunnistaa kuvista.

42-vuotias Melanie Chisholm, eli Mel C, tuli tunnetuksi 1990-luvulla megasuositusta Spice Girls -yhtyeestä. Sen muita jäseniä ovat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown ja Victoria Beckham. Melanie paljasti taannoin olleensa saada potkut yhtyeestä jo ennen heidät maailmanmaineeseen nostaneen Wannabe-singlen julkaisua, koska hän haukkui Victoria Beckhamin riidan päätteeksi vuoden 1996 Brit Awards -gaalassa.

Splash
Splash