Ohhoh, näin Spice Girls -tähti Mel C on muuttunut – tunnistatko vielä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtye oli 1990-luvun menestyksekkäin tyttöbändi, ja se teki pikaisen paluun Lontoon olympialaisissa vuonna 2012. Taannoin yhtyeen kerrottiin palaavan pidemmäksi aikaa kolmikkona. Sporty Spicenä muistettava Mel C teki bändiuransa jälkeen töitä soolouralla ja mallina.

Nyt Mel C on tehnyt paluun julkisuuteen, kun hän on lupautunut mukaan Jeans for Genes -kampanjaan. Hän poseeraa nyt hyväntekeväisyysjärjestön kampanjapaidassa, joka on suunnitellut taideopiskelija Katherine Garbutt. Takavuosien poptähteä ei ole enää tunnistaa kuvista.

42-vuotias Melanie Chisholm, eli Mel C, tuli tunnetuksi 1990-luvulla megasuositusta Spice Girls -yhtyeestä. Sen muita jäseniä ovat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown ja Victoria Beckham. Melanie paljasti taannoin olleensa saada potkut yhtyeestä jo ennen heidät maailmanmaineeseen nostaneen Wannabe-singlen julkaisua, koska hän haukkui Victoria Beckhamin riidan päätteeksi vuoden 1996 Brit Awards -gaalassa.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat