Pekonia rakastava menetti ruokahalunsa – sian nänni yhä kiinni lihassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun jokin liharuoka saapuu ruokailijan lautaselle, se on yleensä jo sellaisessa muodossa, että sitä ei voi tunnistaa. Joitain ihmisiä voi alkaa ällöttämään kokonaisena kypsennetyt kalat, porsaat tai esimerkiksi kanat ja kalkkunat, koska ne ovat monien mielestä liian tunnistettavia.

Nyt Imgur-sivustolla on julkaistu sellainen kuva pekonista, että se on saanut ihmiset sekaisin. Eräs yllättynyt pekonin ostaja julkaisi kuvan ostamastaan lihan kimpaleesta. Hän oli ostanut lihatiskiltä raakaa siivuttamatonta pekonia, mutta ei voinut kuvitellakaan millainen yllätys häntä paketissa odottaisi. Kun hän katsoi pekonia lähempää, hän huomasi, että palassa oli sian nänni kiinni.

Pekonin ostaja julkaisi lihan palasta kuvan, joka on saanut ihmiset vannomaan, että he eivät enää koskaan halua syödä pekonia. Kuva ei kuitenkaan ole harvinaisuus, sillä sen yhteyteen moni on paljastanut kommenttikentässä, että heidän ostamastaan pekoneista on myös löytynyt palassa kiinni olevia nännejä.

This bacon still has the nipple on it