Koira näki tietokoneella oravan – ihastuttava reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tietokoneet ja tabletit pystyvät viihdyttämään pienten lasten ja aikuistenkin lisäksi myös monia lemmikkejä. Kissoille on ladattavissa jo monia hauskoja pelisovelluksia, minkä lisäksi myös koirien on huomattu pitävän koiravideoiden katselemisesta tietokoneen näytöltä.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kultainennoutaja on lumoutunut tietokoneen ruudulla liikkuvasta kuvasta. Omistaja on kuvannut videolle keskittynyttä koiraansa, joka katselee kannettavalta tietokoneelta eläinvideota huolestunut ilme kasvoillaan.

Koira on hellyttävä näky ollessaan niin keskittynyt eläinvideoon. Koiran katselemalla videolla orava ja pikkulintu vuorottelevat kuvissa, ja koira seuraa tarkkaavaisena vierestä. Kultainennoutaja näyttää huvittavalta seuratessaan tietokoneen ruutua kuono lähes näytössä kiinni.